"L'esperit de grup és el que dóna a BUC un avantatge sobre els nostres competidors"

BUC EBALLO CONSTRUCTORA CATALANA és una fàbrica d'idees feta realitat, unes idees d'unes persones, d'uns clients, que passen a ser paper, plànols, Projectes d'Execució ... Són somnis que es transformen en tres dimensions, que es poden percebre, tocar i, per què no, gaudir. Com es pot gaudir una "construcció"?

Respecte amb el medi ambient

Respecte amb el medi ambient és sinònim d'ecoeficiència, de construcció sostenible, de correcta gestió de residus, de vigilància amb el nostre entorn, de respecte per la natura. Aquests són valors de BUC.

Serveis a la nostra societat

El nostre treball és resultat del nostre servei a la societat. Les nostres màximes: la serietat i l'excel·lència en el treball; resultat d'aquestes, la qualitat i la garantia de l'èxit. Economia, eficàcia, compromís, són valors que ho avalen.

Humanitat en la nostra construcció

La nostra construcció té la base en la nostra humanitat, personalitzada en cada projecte, a cada nova il·lusió. Il·lusió que compartim amb els nostres clients, en el tracte directe i constant que mantenim, en el nostre diàleg, en el nostre afany per superar els nostres valors.