Qui som

BUC EBALLO CONSTRUCTORA CATALANA és una empresa dedicada a la construcció d'edificacions, tant a nivell d'obra nova (obra de nova planta, ampliacions d'obra existent, de volum i pressupost diversos) com a nivell de rehabilitació (ja sigui integral o puntual, contemplant el reforç estructural i la restauració d'edificis antics, tant edificis complets, com a obra domèstica). Especial menció a la nostra especialitat: la instal·lació d'ascensors en finques antigues.

La direcció de l'empresa va a càrrec de tres tècnics en construcció i una tècnica administrativa, tots amb una dilatada formació teòrica i experiència pràctica, tant dins BUC com fora, la qual transmetem amb el nostre bon criteri i millor anhel en els procediments de treball de BUC.

Història

Va ser fundada el 2 de Març del 2000. Inicia la seva marxa amb l'execució de petites obres, com ara obres de reformes i manteniment, així com la construcció d'obra nova a la província de Barcelona.

Aprofitant la bona conjuntura econòmica general, que es tradueix en una construcció generalitzada en tots els nivells fins a l'any 2.008, es va consolidant com una constructora amb caràcter, per la qual discorren diversos equips de treball, on es fixen com a objectius la qualitat, el termini i el preu, dins de les exigències dels nostres clients. Així s'aconsegueixen realitzar obres d'una grandària major cada dia i una fidelització dels nostres clients. En cap moment s'ha plantejat el anteposar el creixement als valors anteriorment assenyalats, respectant en tot moment als nostres clients i proveïdors, així com aconseguint un reconeixement i suport per part de les entitats financeres.

Objectius

El principal objectiu marcat és el poder continuar donant un servei de qualitat als nostres clients i al mateix temps aconseguir un creixement controlat. Aquest objectiu es veu reforçat per la nostra gran adaptabilitat a molt diferents grandàries d'obres, des de petits treballs de manteniment, petita i gran rehabilitació, fins a la construcció d'edificis d'obra nova i restauració de patrimoni arquitectònic, donant per això volums i terminis d'obres molt variables.

Parlar de servei als nostres clients no només és parlar de qualitat, sinó també de treball, de control d'execució a peu d'obra, de serietat, d'experiència, de compliment d'acords i terminis d'execució de les obres, i d'economia en els nostres pressupostos.

Organigrama

 

 

Les Nostres Instal·lacions